Godgärning

Det finns många goda gärningar här i världen Sussie gör många… hon drar bland annat ut mig på promenadet vilket kanske just för stunden gnälls över men ujujuj vad det uppskattas. Synd bara att min dotter har bestämt sig för att ge sin mor (alltså mig) sovmorgon två dagar i rad… Nu när jag inte kan njuta så av dom utan vi måste stressa för att hinna i tid (vilket vi iaf inte klarar av).

Kvart i nio igår och tjugo i nio idag MUMMA vad skönt det är att sova haha

Sedan har jag själv gjort en god gärning jag har mailat chefen för parkerna här i staden för att fråga om de skulle vilja  byt ut gungan på lekparken tvärsöver gatan… Vi vill börja gunga igen ju 😉

Igår beställde jag nya kläder (två par svarta byxor) som jag hoppas kommer sitta snyggt iaf någon månad… haha det är skrattretande vad man kan bli sur över hur fult byxorna sitter… men sur blir jag iaf

puss nu ska jag brodera och värma upp mig tycker det är såååå kallt
Bild snodd av Sussie (klippt och skuren av mig)


One Response to "Godgärning"

  • Jag VET, jag är FANTASTISK 😉
    Gnäll lagom på morgonen, du är ju riktigt tacksam 😉

    1 sussie said this (oktober 13, 2010 at 22:27)