Tomt o tyst

Nej jag lovar jag har inte åkt till Sjuntorp med min dotter utan hon sover och jag sitter själv och tittar på serier =) Min underbara stund för mig själv helt enkelt…

Just nu snurrar torktumlaren och diskmaskinen och jag ska väl snart börja med städningen idag ska det dammtorkas här hemma (finns det något värre än att städa?) men jag vet inte varför men jag har sååå ont i nacken… det kom efter lunch och det vägrar ge med sig… (är det min kropps sätt att berätta att jag borde ta det lugnt och inte städa????)

Men nu ska jag sortera in räkningarna och plocka lite innan jag tar fram trasorna… borde ta mig en sväng till IKEA och köpa lite mer ljus har inte så många doftljus kvar… och jag vill ha doft doft doft…

men nu vill jag ha lite mer serier och lite mindre dator…

hej


Sorry, Comments are closed.