The ring

Just nu har vi i en påse en dyrgrip och en snygg sådan oxå…

Faan vad nöjd jag blev =) vi fick ju bara se den lilla stenen i min variant av ring och den stora i en annan variant… samt att den riktiga blingar mer =)

 

jag har redan provat ringen flera gånger och jag blir lika pirrig varje gång GAAH den kommer verkligen sitta på fingret the rest of my life WOW

 

nu ska jag plocka undan efter chokladfonuen och gå o nanna en ny vecka är snart inkommande o den kommer bestå av 2 vänder ner till Göteborg och ett möte på torsdag med konsulter… WOW vad jag ser fram emot fredag då jag kommer slappa =)

men imorgon blir det jobb fram till 14 sedan tror jag att det blir en vända till stan, vi har tydligen en affär som ska stänga så jag måste nog förbi där och kolla in om prislappen är lämplig på diverse varor…

 

kram jag återkommer med bilder när jag har en telefon som godkänner att jag tar några har tyvärr bara en lånetelefon då min är trasig =(

 


Sorry, Comments are closed.