Det där med att jobba

nu vet jag inte hur länge jag har jobbat men känner nog att jag kommit in i det…

 

Idag var det ”praktik” på samlingsfakturaenheten, ska inte jobba där utan bara förstå arbetsflödet… Haha vilket sätt att jobba på. Joho vi jobbar i team och gör varandras saker… nja ni har lärt varandra vad ni gör men ni har ju inte kommit in direkt på att ingen ska ha ”sina” arbetsuppgifter… när den som ska lära upp uttyckligen säger ha ”sina” reskontraosttyper nja då känns det inte som om teamarbetet grundidén har satt sig än…

 

Imorgon blir det testarbete med Ahmo och programmet Barium… har aldrig sett programmet men vad gör det jag ska tydligen bara testa…

 

Idag har det vart föräldramöte och gym. Först drog mötet ut på tiden och sedan stänger tydligen gymmet redan 20:30 inte 22 som jag fick det till så jag tränade 30 snabba minutrar… men bättre det än att inte gå dit… sä tänker ja iaf =)

 

Nu ska jag ta min lilla kopp the till halsen och njuta av tystnaden och lugnet…

hepp

Tuva städar

Bild från dagis, Tuva tycker det r viktigt att det är rent, eller så är det viktigt att hjälpa varandra… Jag tror på det första dagis tror på alternativ två =)

Tuva i regn

RegnTuva


Sorry, Comments are closed.