Nu blev jag nervös

Jag skickade precis iväg en ansökan om jobb…

Jag är inte så nervös över om jag får det eller inte, jobb som jobb känns det som MEN

Hur kommer reaktionen bli när det framgår att jag sökt tjänsten…

Blir det någon reaktion? Efter förra fredagen när jag gick hem från jobbet och var såklart vansinnig =) Varför ens bry sig Marie?? =)

 

Nu är iaf snart den här veckan snart över. Alla är snoriga och lite små förkylda, Micke har fått höstblåsor men är snart frisk. Alla är trötta efter söndagens timme… Ja hela veckan är sne och konstig =) förra veckan var kanske värre, VAB barn 1, VAB barn 2 och sedan en man som blev sjuk =)

 

Nu har vi en härlig helg att krama ur ledighetsmyset med så här ska verkligen utnyttjas… sovmorgon hörde jag sovmorgon? =)

 

/M


One Response to "Nu blev jag nervös"

  • Mikael, jag har också höstblåsor! Kram Magnus ?

    1 Bettan said this (oktober 30, 2015 at 15:22)