Sjukdom…

Jag blir så fruktansvärt trött på att vara sjuk…

När jag började jobba  september var Tuva och Micke förkylda sedan dess har vi varit sjuka till och från och alla har varit sjuka, feber, höstblåsor,snoriga som attans, och nu fick jag äntligen tummen ur röven (ursäkta språket) sjukskrev mig och gick till vårdcentralen.  Jag har haft ett tryck bakom öga, ovanför ögat, kinden, munnen, örat ja man kan väl säga hela jävla (ursäkta språket igen) högra sidan i ansiktet…

 

Att sova i soffan har liksom varit min grej nu ett tag och jag saknade mitt sovrum!! Men direkt jag lägger mitt huvud på kudden så kommer snoret och rinner fram och fastnar straxt under ögat (och varför inte rinna vidare ner i snoken och ut???) men sitter jag i soffan rinner det vidare ner och jag får sitta som om jag blöder näsblod med en servett under näsan… (detta ber jag inte om ursäkt för språket är det ju inget fel på…)

 

Men iaf så bokade jag in mig på ett samtal med vårdcentralen kl 9:15 och 10:22 var jag hemma efter ett otroligt snabbt läkarbesök med blodprov. Inget fel på mig trodde ni säkert och det tyckte inte läkaren heller (möjligen lte lågt järnvärde) men jag fick tabletter som hjälper både mot migrän, mensvärk och ryggradsstelhet så något fel är det nog =) Sedan fick jag recept på nässprey om heter Anamys (tror jag) men jag kan säga att den var inte mysig… inte det minsta snacka om besvikelse…

 

När man är sjuk och är på jobbet då kommer man hem och är trött och sur för att man inte stannar hemma. När man är sjuk och hemma blir man fan aldrig trött och sur utan mer rastlös och sur. Varför måste det vara så?

 

Lovis är i helgen hos farmor o farfar för att göra julosten. Tuva är här hemma och gör livet surt för sjuka mamman. Jag försöker få in lite matte i vardagen så i fredags delade jag tomaterna och räknade 1-2-3-osv men när jag kommer till den sjätte säger ungen klart och så tydligt Tuva nu kan SEX… tror ni jag svimmade? Kastar mig på telefonen för att få detta upprepat inför pappa Micke… problemet är bara att ungen hinner äta upp 2 av bitarna så när vi ska räkna med pappa i luren blir hon sur… ”nej mamma inte den” mm jag vet att jag räknar vissa tomater flera gånger men sluta äta mitt räkneexempel…. Ungen motarbetar mig 😉 men till slut fick vi fram sex bitar och hon klarar av att räkna med mig… stora ungen…

 

Hennes favorit uttryck just nu är ”Låta den vara Tuva” säger hon om saker hon vet att hon inte för pilla på (tror inte att hon inte pillar…)

 

Imorgon blir det montering av skoskåp och leksaksförvaring samt tapetsering… varför vila när man är sjuk liksom

 

nu blir det Netflix då Micke envisas med att titta på en massa grabbar som jagar samma boll på en gräsplätt… (snacka om att jag drillat honom illa)

 

/M


Sorry, Comments are closed.