Volvo v40

I torsdags hade vi både tur och en jävla otur…

Bil med dålig handbroms måste ha en växel i! Det fick vi lära den hårda vägen i torsdag…

 

Seaten fick egen fart och tog en sväng via grannens bil och rakt ner för backen, studsade på trottoarkanten för att hoppa två meter över på andra sidan vägen och landa i lervällingen… Bilen går säkert att laga men den är inte värd något och vi klarar oss inte med en bil så vi surfade efter bil på torsdagskvällen, Micke var hos farmor o farfar för att montera bilstol så de kunde hämta Tuva och Lovis och det blev bestämt att vi åker till Skövde på fredagen direkt efter jobbet (som vi fick sluta tidigare för att hinna) Skövde bilhandlare och tjugo minuter senare så var jag ägare av en röd Volvo V40 -06 =) Halv åtta hämtade vi barnen och fredagsmyset kunde börja…

 

synd bara att det blev lite stressat men vi hade tänkt oss volvo men kanske till nästa höst eller så…

 

Nu blir det NIFuppvisning om en stund men först tror jag allt det får bli en kopp kaffe

 

HEPP


Sorry, Comments are closed.