Lucia

Igår var det pepparkaksbak hemma hos farmor (hennes tålamod är värt allt guld i världen vid dessa tillfällen)

Men idag är det en stor pyssla hemma dag… Vem stökar ner så otroligt mycket?? Sen lite senare idag blir det bak av pollysnittar… (är så gott med sega småkakor) men först måste julgardinerna bli färdiga sedan måste vi få färdigt kontoret så jag kan jobba lite… sen måste jag få skriva av mig att skägget på killen som sjunger operabitar under Luciafirandet WOW undrar hur mycket tid, pengar och ork han lagt ner på det… är otroligt jämt och fint men undrar om hans respektive också får mystiska utslag i ansiktet efter några kramar… Dessa gick att beskåda i lördagsmorse i mitt fejs efter en fredagskväll men gos med efterlängtade Micke som varit i Stockholm och jobbat… Vem gillar skägg egentligen???

 

Nu hoppas jag ni har en underbar söndagskväll så ska ni se att nästa vecka kommer gå så segt så segt då det är min sista arbetsvecka för detta år och äntligen är mitt första halvår som arbetade tvåbarnsmamma över!!

20151212_140357

Bifogar en bild på min nya fina bil

/M


Sorry, Comments are closed.