Julen 2015

I år var vi på julafton hemma hos farmor o farfar… Barnen fick julklappar de önskat och många de inte visste de behövde 😉

 

Bäst för Lovis var nog väckarklockan och biljetterna till Disney on Ice.

 

Tuva ja jag vet inte vad hon tyckte var bäst… inte att öppna iaf… tog henne hela kvällen och då fick vi ta med några oöppnade hem igen… haha vill hon inte så vill hon inte kan man säga =)

 

Själv fick jag smycke, han känner mig min man…

 

Men så fort julaftonen var över däckade jag, har fått ytterligare en förkylning och såklart är jag den som smittas. Micke är pigg som en mört.

 

Veckan innan jul var jag ledig och hade det supergott med barnen. Vi åkte på tisdagen med tåg ner till Göteborg, gick på stan och man kanske kunde tro det var mysigt… nja nu ska vi inte ta i. Stan visade sin värsta sida hela nordstan var full av stressade julhandlare som sprang mer än strosade och utanför var det regn, blåst och iskallt… Men Lovis var nöjd över själva tågresan men det tog på våra krafter och promenaden från tågstationen till Brandt gick långsamt (till er som inte bor i stan kan jag säga att det gäller att snädda över en parkering)

 

Idag är det dagen innan nyårsafton imorgon blir det en lugn kväll här hemma. Troligen kommer vi att grilla entrecote och servera detta med potatisgratäng och kryddsmör… men för att denna dags ska överlevas skickades Micke och Lovis till badhuset och jag o Tuva tittar på Frost.

 

Ha nu en underbar nyårsafton och en bra början på 2016.

 

Puss o kram

 

Här är en bild på Lovis när hon var med på uppvisningen av gympan… (de skulle stå still visst ser det ut som min tös gör just det??? *not*)IMG_5144


Sorry, Comments are closed.